Hur får man tid till att rita?

  Det finns ett stort problem med att rita. Tid. Hur i all sin dar ska man få tid till att sitta med en teckning i flera timmar?!

   

  Det är knepigt med tid. Men du kan se tiden du ritar som att du stressar av. Det är din tid. Din tid att koppla av. Din tid att växa som person. Din tid att lära känna ditt inre. Några timmar i veckan till detta är otroligt meningsfullt och det borde prioriteras.

   

  Därför behöver du göra tid till att rita.

   

  Stäng av TV:n denna lördag. Eller varför inte rita framför den? Alla fredagskvällar behöver du inte träffa vänner. Gå upp tidigt en måndag och rita en timme. Eller varför inte rita tillsammans med dina barn och vänner? Gå med i en teckningsgrupp där du måste gå dit varje vecka. Släng ut det onödiga i livet – sådant som skäl tid men som inte bidrar till din eller andras glädje, eller helt enkelt kan kvitta.

   

  Släpp taget.

   

  Att få tid till att rita handlar om att tillåta sig själv att släppa taget en stund. Lämna tvätten en dag. Köp hem mat från restaurangen så du slipper laga mat den dagen. Säg till din kompis att du bara kan prata med hon/han tio minuter och inte en timme som vanligt just denna dag. 

   

  Så kom ihåg. Det är din tid, gör tid och släpp taget. Tillåt dig själv ha kul en stund!

  Om tid

  Nyhetsbrev

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *